Tweede editie Zondag van de Bakker op 17 november
De Zondag organiseert voor het tweede jaar op rij de Zondag van de Bakker. Via de uitgebreide campagne moedigt De Zondag klanten aan om bij hun trouwe bakker langs te komen. De Zondag zorgt voor […]
De Zondag organiseert voor het tweede jaar op rij de Zondag van de Bakker. Via de uitgebreide campagne moedigt De Zondag klanten aan om bij hun trouwe bakker langs te komen. De Zondag zorgt voor […]
PulseBake, een onderzoeksproject van HOGENT en de Universiteit Gent, met als missie informatie te delen over bakken met droge peulvruchten en hun afgeleiden, is afgerond. Het onderzoeksteam kwam tot de conclusie dat peulvruchten een meerwaarde […]
Naar goede gewoonte wist VABA Sint-Aubertuscentrum opnieuw een topper te strikken voor een demonstratie in het auditorium van bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge. Op 22 oktober is de Nederlandse patissier Peter Remmelzwaal er te […]
Chocolatier Demaret is een uiterst succesvolle chocolaterie die al sinds 1981 geliefd is bij klanten uit de provincie Luik. Met de tweede generatie aan het roer wist dit familiebedrijf een mooie reputatie en naam uit […]
Het Belgische chocoladebedrijf Libeert – dat eind vorig jaar met zijn honderdste verjaardag het onderwerp vormde van een reportage in Brood en Banket – brengt dit najaar een nieuwe variant van de Hot Chocolate Bomb […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes
NL: Onze website gebruikt cookies om informatie over je apparaat te raadplegen en/of op te slaan. Als je hier geen toestemming voor geeft, kan dat een invloed hebben op bepaalde functies. FR: Notre site utilise des cookies pour consulter et/ou stocker des informations sur votre appareil. Si vous ne donnez pas votre autorisation, cela peut affecter certaines fonctions. Cookieverklaring